Genny


Genny
Genny focust zich al jarenlang op gezondheid en kwaliteit van leven. Na een bachelor in ziektes, neurologie en fysiologie heeft Genny haar carrière in de wetenschap in 2018 afgesloten met het behalen van een PhD in immunologie. In datzelfde jaar besloot Genny voor zichzelf te beginnen en haar kennis in te zetten om mensen te helpen. Genny is CrossFit Level-2 trainster, geeft les bij CrossFit FSF, heeft Chivo certificaten Functioneel Coachen en Functioneel Voeden behaald en stopt, als het aan haarzelf ligt, nooit met leren. 

Waarom? 

Met haar kennis mensen helpen bij het behalen van hun doelen op het gebied van gezondheid, vitaliteit, educatie en competenties is waar Genny energie van krijgt. Haar doel is om mensen te helpen zo gezond mogelijk te laten zijn terwijl hun competenties, autonomie en capaciteiten in het dagelijks leven verbeteren. 

Hoe? 

Voordat je aan de slag gaat onderzoekt Genny eerst samen met jou wat jouw doelen en wensen precies zijn. Vervolgens coacht Genny je op een leuke, energieke, directe, eerlijke, respectvolle en duurzame manier richting het halen van jouw doelen. Elke stap die je samen zet, is er een richting je doel. 

Waar kan Genny je bij helpen?

Genny kan je op meerdere levels begeleiden je doelen te behalen. Bijvoorbeeld met het optimaliseren van bewegingspatronen, gedragsverandering, stressmanagement, voedingscoaching, leiderschapstraining, een op maat gemaakte programmering of persoonlijke begeleiding als je (weer) gaat trainen met of na een blessure. Na een kosteloze intake ontvang je een voorstel op basis van jouw doelen en de diensten die daarbij horen.

Uurtarief

vanaf € 75,- incl. btw

Maak een afspraak met Genny

Word fitter en haal meer uit je leven!