Anna


Anna
Anna’s passie ligt bij sport en bewegen. En dan vooral bij het enthousiasmeren van anderen om te sporten en te bewegen. Na een bachelor scheikunde en een master biomoleculaire wetenschappen heeft Anna in 2011 haar CrossFit Level-1 behaald en sinds 2015 is zij CrossFit Level-2 trainster. Anna geeft les bij CrossFit FSF en is langlauf instructrice bij Vasa Sport. Zelf CrossFit Anna sinds 2010 en heeft ze ook een tijd lang op hoog niveau gelanglauft. Met één junioren titel in Amerika en tot nu toe 18 Nederlandse titels als gevolg. Naast CrossFit Level 1 en 2 heeft Anna de speciality courses Kettlebell en Mobility gevolgd en heeft zij de Chivo-certificaten Functioneel Coachen en Functioneel Voeden behaald. 

In 2017 is Anna moeder geworden van een dochtertje en op dit moment (zomer 2019) is zij in verwachting van haar tweede kindje. Vanuit haar eigen ervaring met sporten tijdens en na een zwangerschap is Anna op zoek gegaan naar meer informatie. Dit leidde haar naar de Pregnancy and Postpartum Athleticism Certification van Brianna Battles. Na het behalen van dit certificaat heeft Anna deze kennis op zichzelf toegepast. Nu helpt Anna andere vrouwen om op een duurzame manier tijdens de zwangerschap te blijven sporten. Als je een traject met Anna ingaat leer je om je lichaam zodanig gebruiken dat je tijdens en na de zwangerschap kunt blijven doen waar je blij van wordt.

Waarom? 

Anna wil ervoor zorgen dat vrouwen kunnen genieten van sporten, tijdens én na hun zwangerschap. Vrouwen de kennis geven die hen in staat stelt om zelf bewuste keuzes te maken over hoe ze sporten tijdens een periode waarin ze fysiek, mentaal en emotioneel kwetsbaar kunnen zijn. Ervoor zorgen dat geen enkele vrouw “had ik het maar geweten” hoeft te denken. Anna wil de middenweg tussen “doe niets!” en “doe alles” laten zien en je in staat stellen zelf weloverwogen keuzes te maken, controle te krijgen over wat je kunt en je  bewust maken van wat je wel en niet kunt beheersen. Dat moment waarop alles samenkomt voor iemand, dat geeft Anna energie. 

Hoe? 

Vanuit een educatieve, empathische benadering bekijkt Anna samen met jou wat jouw doelen zijn. Daarna werken jullie samen aan het behalen van deze doelen. De focus ligt daarbij misschien niet op het nu of op een moment in de nabije toekomst maar op je lichaam zodanig gebruiken dat je na de zwangerschap kunt blijven doen waar je blij van wordt. 

Waar kan Anna je bij helpen? 

Je zwangerschap is natuurlijk een geweldige periode maar kan ook onzeker, vermoeiend en moeilijk zijn. Anna's specialiteit is het begeleiden van vrouwen tijdens en na de zwangerschap. Ze begeleidt je bij het sporten maar geeft je ook mentale en emotionele ondersteuning. Daarnaast kan je bij Anna terecht voor voedingscoaching. Verwacht daarbij echter geen strakke regels en richtlijnen, het bijhouden van macro’s of tellen van calorieën maar tools om een gezonde relatie met eten op te bouwen en/of te behouden. 

Uurtarief 

€ 75,- incl. btw.

Maak een afspraak met Anna

Word fitter en haal meer uit je leven!