Robin


Robin
Tijdens zijn studie tot basisschoolleraar gaf Robin als bijbaan hardlooptrainingen in Amsterdam, Utrecht en Amersfoort. Hier is zijn liefde voor het coachingsvak ontstaan. Na 6 jaar voor de klas te hebben gestaan besloot Robin in 2017 om zijn passie voor lesgeven te combineren met zijn passie voor sport en coaching. Robin is een CrossFit Level-2 trainer, geeft les bij CrossFit FSF en is personal trainer. Hij combineert zijn kennis van fitness met didactische technieken en een professionele en inspirerende houding. Robin gebruikt zijn kennis van motivatie, behoeftes en emoties om je te helpen ontdekken wat jij nodig hebt om je te bevrijden van fysieke, mentale en emotionele beperkingen.

Als je een traject met Robin ingaat ontdek je samen wat voor jou werkt als het gaat om fitness, voeding, gezondheid en leefstijl. 

Waarom?

Robin wil mensen helpen méér uit hun leven te halen. Mensen door gesprekken, training en het finetunen van bewegingen sterker, fitter, veerkrachtiger en zelfverzekerder laten worden. Verwarring wegnemen en mensen in staat stellen zelf met obstakels in het dagelijks leven om te gaan. 

Hoe? 

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek ga je samen met Robin op zoek naar wat jouw wensen en behoeftes zijn. Daarna werken jullie samen aan de gedrags-  en omgevingsfactoren die moeten veranderen om je doelen te behalen. Afhankelijk van jouw doelen geeft Robin je hiervoor de passende tools.

Waar kan Robin je bij helpen?

Je kunt bij Robin terecht voor specifieke trainingsdoelen, zoals bijvoorbeeld het leren van de kipping-pull-up maar hij kan je ook helpen beter leren hardlopen of gewichtheffen. Dit kan door middel van 1-op-1 trainingssessies maar ook door middel van een persoonlijke programmering. Afhankelijk van wat jij nodig hebt kan dit worden gecombineerd met mental- of voedingscoaching. Op het gebied van voeding kan Robin veel voor je betekenen. Je gaat geen macro’s bijhouden of calorieën tellen maar je krijgt tools om een gezonde relatie met eten op te bouwen. Eentje zonder schaamte en schuldgevoel, waarbij je volledig leert vertrouwen op je eigen lichaamsgevoel. Het maakt daarbij niet uit of je gewicht wilt verliezen of juist wilt aankomen. 

Uurtarief

Omdat Robin gelooft in langdurige, gepersonaliseerde samenwerking is de prijs van jouw personal training of coaching ook personal. Het tarief is afhankelijk van jouw doelen en hulpvraag. Na een kosteloze intake ontvang je een aanbod op basis van jouw doelen en de diensten die daarbij horen.

Maak een afspraak met Robin

Word fitter en haal meer uit je leven!